«Київпастранс» за ремонт своєї бази відпочинку віддасть майже півтори мільйони

30 сентября 2018 г., 15:53:48   1673   0

Капітальний ремонт системи електропостачання та споруд бази відпочинку «Тетерів», що належить комунальному підприємству «Київпастранс», за 1 мільйон 455 тисяч гривень виконає ТОВ «Статус-Д Групп», – відомо «Ні корупції!» із матеріалів сайту «ProZorro».

Фото ілюстраційне, взяте із відкритих джерел

Ремонт бази відпочинку, що знаходиться у селищі Пісківка Бородянського району Київської області, фірма-переможець повинна виконати протягом 30 календарних днів з дати укладання договору.

Участь у закупівлі взяв лише один учасник, який не знизив своєї цінової пропозиції від початкової стартової ціни.

Фірма «Статус-Д Групп», за даними аналітичної системи YouControl, зареєстрована у 2016 році, адреса реєстрації – у житловому будинку, і сьогодні у статутному капіталі має лише одну тисячу гривень.

«Невідповідність фінансових ресурсів обсягам здійснюваної діяльності може свідчити про фіктивність компанії. Малий статутний капітал точно не може вважатись гарантією надійності партнера. Розмір статутного капіталу менший, ніж законодавчо встановлений мінімум (для акціонерних товариств, банківської, фінансової, страхової сфери) і т.д. може свідчити про наявність фінансових проблем, ризики анулювання ліцензій (якщо це умова ліцензування), відмови в отриманні кредитування тощо. Чим нижче цей показник, тим вище ризик співпраці з контрагентом», – кваліфікує YoucControl фірми, що мають низький розмір статутного капіталу.

Замовлення від «Київпастрансу» – наразі перше і єдине в активі ТОВ «Статус-Д Групп».

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте