На хабарі у 200 тисяч гривень викрито керівника районного відділення поліції

04 октября 2018 г., 10:10:24   1192   0

За процесуального керівництва військової прокуратури Донецького гарнізону об’єднаних сил, слідчим слідчого відділу Головного управління Служби безпеки України в Донецькій та Луганській областях спільно зі співробітниками головного відділу боротьби з корупцією та організованою злочинністю Головного управління СБУ в Донецькій та Луганській областях, 03.10.2018 за вимагання та одержання неправомірної вигоди у розмірі 200 тис грн затримано начальника одного з районних відділень Головного управління Національної поліції в Донецькій області майора поліції, – інформує відділ зв’язків із громадськістю та ЗМІ Генеральної прокуратури України.

З місця події. Фото з сайту Генпрокуратури

Установлено, що зазначений високопосадовець вимагав від приватного підприємця вказані грошові кошти за вжиття кримінально-караних заходів реагування до невстановлених осіб, які викрадають врожай з орендованих останнім земель сільськогосподарського призначення.

Одразу після одержання неправомірної вигоди у розмірі 200 тис грн його затримано в порядку ст. 208 КПК України, предмет неправомірної вигоди вилучено у повному обсязі.

Наразі проводяться першочергові слідчі (розшукові) дії, вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України, обрання йому запобіжного заходу у виді тримання під вартою і відсторонення від займаної посади.

Досудове розслідування здійснюється слідчими слідчого відділу Головного управління Служби безпеки України в Донецькій та Луганській областях під процесуальним керівництвом військової прокуратури Донецького гарнізону.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте