Що про себе розповідають виборцям депутати Полтавської міської ради

22 октября 2018 г., 15:44:19   1171   0

Поки у Полтаві тривають політичні битви за депутатське крісло у міській раді, виборцям було б цікаво дізнатися, що про себе розповідають депутати міської ради на офіційному сайті.

Станом на початок жовтня на офіційному сайті Полтавської міської ради значиться 42 депутати. Усі депутати подали про себе таку інформацію: рік народження, вказали місто, де проживають; партійність (або від якої партії висунутий/висунута); до складу якої депутатської комісії входить; час та місце прийому (куди виборці можуть звертатися із проблемами, скаргами чи пропозиціями); контактні дані (телефони, електронні пошти). Останній пункт – контакти – найцікавіша інформація, яка демонструє бажання депутата чи депутатки спілкуватися зі своїми виборцями та вирішувати їх нагальні проблеми, як і було обіцяно у передвиборчих програмах.

Із 42-х депутатів Полтавської міської ради лише у одного депутата є власний сайт. Це Дмитро Петров із фракції «Батьківщина». Але прочитати на цьому сайті про депутата бодай щось не вийде, сайт не працює.

33 депутата опублікували свої мобільні телефони, семеро депутатів хоча і не надали свої мобільні телефони, але вказали стаціонарні, міські номери. Решта, вочевидь, вирішили, що надавати телефони для спілкування з тими, хто віддав за них свій голос, не варто. Це Володимир Корчака із фракції БПП «Солідарність» (до речі, він є головою постійної комісії з економічної політики, комунальної власності, бюджету, фінансів) і Ірина Климко із фракції «Совість України», падчерка екс-мера Полтави Олександра Мамая.

Написати електронного листа можна, судячи із сайту Полтавської міської ради, 33 депутатам. Але, варто зазначити, четверо із них вказали пошту із адресами, які містять приставки mail.ua, list.ru, yandex.ru – заборонені Указом Президента поштові  адреси. Це такі представники інтересів полтавців у міській раді: Віталій Павлій, Ліліана Бєлашова, Майя Матвєєва, Юлія Мелкумова.

Ще один блок із інформацією про депутатів, вказаний на сайті Полтавської міської ради у формі гіперпосилання– «Інформація про діяльність депутата». Із усіх депутатів міської ради гіперпосилання активне лише у Олександра Глазова, Володимира Корчаки, Сергія Луценка, Світлани Нестулі, Віталія Павлія, Володимира Печериці, Вадима Ямщикова. Тобто із депутатського корпусу Полтавської міської ради ро свою роботу звітуються на офіційному сайті фактично лише 17% депутатів.

Надія Труш

Даний блог створено вказаним тут автором у рамках проекту «Блогери України проти корупції», за підтримки фонду Black Sea Trust. ГО «ІМІ» та Black Sea Trust можуть не погоджуватися з думкою автора блогу.

 

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте